Swing & Dance 

Is een band die zich laat onderscheiden door hun bezetting en het repertoire. Een akoestisch geluid en bescheiden volume zorgen voor de perfecte mix om uw gasten te vermaken. 
Genietend op de klanken van J4Jazz kunnen gesprekken gewoon gevoerd worden zonder uw stem te hoeven verheffen! Toch zal menigeen de verleiding niet kunnen weerstaan om te dansen op de muziek van J4Jazz; Het repertoire bestaat uit catchy songs met originele arrangementen, van easy pop/jazz tot swingende samba’s.

De band bestaat uit muzikanten met een professionele achtergrond. Zij zijn in staat om de nummers perfect te vertolken in de samenstelling: Zang, toetsen, bas, drums en sax. De band kan worden uitgebreid met , percussie en meerdere swingende blazers.

Kortom: Ideaal voor uw feest of zelfs receptie.

 

Uitstraling

De muzikanten gaan individueel herkenbaar gekleed, maar zijn toch een geheel. De groep heeft een chique uitstraling.

Repertoire

J4Jazz speelt onder andere Jazz-standards maar ook verrassend swingende arrangementen van nummers van bands als the Police, Marvin Gaye, Van Morrison, Jamie Cullum, Michael Buble, Sting, en vele anderen maken J4Jazz onderscheidend voor uw gelegenheid.

Technische specificaties:

J4Jazz beschikt over een professionele geluidsinstallatie, geschikt voor gelegenheden tot 150 gasten. Voor kleine gelegenheden wordt minimale apparatuur opgesteld, wat de presentatie ten goede komt. Voor grotere gelegenheden wordt de installatie op aanvraag uitgebreid. Optioneel kunnen podiumspots worden bij gehuurd. De benodigde podiumruimte is minimaal 8 m². Meer ruimte komt de presentatie ten goede.